Poštovani,

 

sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je Optima Hosting danas postao dio DHH grupacije.

 

DHH grupacija posluje na tržištima srednje i zapadne Europe i poslužuje više od 100.000 korisnika. Iako Optima Hosting postaje dio grupacije i dalje zadržava naziv brenda, vrstu i razine usluge kao i sve zaposlenike.

 

U grupaciji sa više od 80 zaposlenih, Optima Hosting je dobio pristup znanjima, iskustvima i resursima grupacije te nastavio unaprjeđivati svoje usluge i kreirati najbolja rješenja koja pridonose većem zadovoljstvu korisnika.

 

"Nakon provedbe pripajanja Optima Hosting brenda grupaciji DHH veselim se realizacija svih sinergijskih potencijala koji će osigurati povećanje poslovne efikasnosti i omogućiti povećanje kvalitete za sve trenutne i buduće korisnike Optima Hosting usluga.

Osim povećanje efikasnosti i kvalitete nastavit ćemo investirati u infrastrukturu, korisničku podršku te ponudom novih Hosting usluga kako na Hrvatskom tržištu tako i na tržištu Bosne i Hercegovine.

S kolegama iz DHH grupacije razmijenit ćemo najbolje prakse i znanja te raditi zajedno na razvoju novih proizvoda i usluga."

- Anđelko Jurman vlasnik i direktor tvrtke Info Jurman d.o.o.Utorak, Ožujak 30, 2021

« Natrag