ICANN - Novi uvjeti kod izmjene kontakt podatak vlasnika domene

Od 01.12.2016. na snagu stupa novi ICANN pravilnik za transfer domena .com, .net, .org, .info, .biz u kojem su izme─Ĺu ostalog definirane nova pravila kod izmjene kontakt podataka vlasnika domena.Promjenom kontakt podataka vlasnika domene smatraju se izmjena Imena i Prezimena vlasnika, naziv tvrtke i e-mail adrese. Svaka izmjena Imena vlasnika ... weiterlesen »

19. Nov 2016
Predbilje┼żbe za registraciju HR domena s dva alfanumeri─Źka znaka

Od danas primamo predbilje┼żbe za registraciju HR domena s dva alfanumeri─Źka znaka.Za vi┼íe informacija i ponudu kontaktirajte nas odmah!!!Prvi val registracije kre─çe 04.07. to─Źno u 12 sati, stoga po┼żurite. Cijene: od 04. do 10.07.2016. = 8.050,00 + PDVod 11. do 17.07.2016. = 6.050,00 + PDVod 18. do 24.07.2016. = 4.050,00 + PDVnakon ... weiterlesen »

16. Jun 2016
HR Fiskalizacija - Napuštanje SSL v3 protokola i korištenje TLS protokola

Obavje┼ítavamo vas da sustav fiskalizacije podr┼żava sigurnosni protokol TLS (v1.1 i v1.2) u testnoj i produkcijskoj okolini i nema nikakvih zapreka za njegovo kori┼ítenje. Savjetujemo da proizvo─Ĺa─Źi softvera, odnosno obveznici fiskalizacije postupno po─Źnu prelaziti na kori┼ítenje TLS protokola.U tijeku 2016. godine o─Źekujemo potpuno ... weiterlesen »

1. Feb 2016
Registrirajte neograni─Źen broj .hr domena

Dana 30. srpnja 2015. godine na snagu je stupio Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o ustrojstvu i upravljanju vr┼ínom nacionalnom internetskom domenom. Najzna─Źajnije izmjene i dopune Pravilnika uklju─Źuju izjedna─Źavanje prava u nazivu besplatnih .hr domena kod obrta i pravnih osoba, pravne i fizi─Źke osobe mogu registrirati ... weiterlesen »

20. Aug 2015
Otkrivena nova prijetnja za korisnike WordPress-a

Developeri koji odr┼żavaju WordPress CMS izdali su upozorenje vezano za mogu─çe prijetnje korisnicima preko XSS-a na na─Źin da haker (tre─ça strana) ubaci JavaScript u komentar unutar WordPress-a.Skripta se aktivira kad se komentar pro─Źita, ukoliko komentar pro─Źita administrator logiran sa admin privilegijama haker mo┼że do─Ĺi do pristupnih ... weiterlesen »

6. Mai 2015
Nova prijetnja ilegalnih tema i dodataka za Joomla, WordPress i Drupal

Sve ilegalne teme i dodaci skinuti sa priratskih stranica ÔÇ×nulledstylez.com, dailynulled.comÔÇť su zara┼żene sa malware┬á ÔÇ×CryptoPHP┬á backdooredÔÇť scriptom koja omogu─çuje autoru/hakeru mnoge mogu─çnosti manipulacije sa va┼íom domenom.Svakako molimo sve korisnike koji su skidali ilegalne teme i dodatke sa stranica ÔÇ×nulledstylez.com, ... weiterlesen »

22. Nov 2014
Propust u Drupalu ugro┼żava web-stranice

Developeri koji odr┼żavaju popularni CMS servis Drupal izdali su sigurnosno upozorenje u kojem tvrde da je svaka web-stranica koja koristi Drupal 7.x najvjerojatnije kompromitirana ukoliko nije instalirana zakrpa koja popravlja kriti─Źni propust unutar tog CMS-a.Rije─Ź je o kriti─Źnom propustu otkrivenom 15. listopada koji napada─Źima omogu─çuje ... weiterlesen »

3. Nov 2014
Nova Tema cPanel administracije Paper Lantern

Sa novom verzijom cPanel administracije stigla je i nova tema "paper_lantern" koja je ujedno i kompatibilna sa mobilnim ure─Ĺajima "Responsive". Standardno starim i novim korisnicima uklju─Źena je stara i dobro poznata "x3" tema. Svatko tko ┼żeli testirati novu temu ili uklju─Źiti je za stalno mo┼że odmah nakon logina u cPanel na padaju─çem ... weiterlesen »

22. Aug 2014
Promjena cijene ID zaštite privatnosti na domeni od strane našeg registra domena

Najavom izmjene cijene za uslugu zaštite privatnosti kontakt podataka na domenama .com, .net, .org, .info i .biz  od strane našeg globalnog registra od 18.04.2014. primjenjuju se nove cijene za usluge ID zaštite privatnosti na domenama.Nove cijene ID zaštite na domenama od 18.04.2014.:30,00 kuna  sa PDV-om7,00 ... weiterlesen »

3. Apr 2014
Za┼ítita Joomla CMS-a od Botnet brute force attack ÔÇô Va┼żno

Molimo sve korisnike koji imaju jednu ili vi┼íe instalacija popularnog Joomla CMS-a bez obzira na verziju da dodatno za┼ítite mapu administrator od Botnet┬á brute force attack.Ako za vas odr┼żavanje web stranica radi tre─ça osoba svakako je obavijestite ako to nisu da instaliraju i uklju─Źe dodatnu za┼ítitu za mapu administrator.Uklju─Źenje je ... weiterlesen »

23. Feb 2014